• 100% VAREN NAKUP
  • BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 20€
  • PLAČILO Z GOTOVINO/KARTICO PO POVZETJU
  • 14 DNI ZA VRAČILO

ODSTOP OD POGODBE/ VRAČILO BLAGA
Spletna trgovina peperutka.si vam zagotavlja da lahko naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo (nakup preko interneta), brez razloga vrnete v zakonsko predpisanem roku. Kupec ima pravico, da nas v 14 dneh obvesti pisno na e-mail naslov peperutkashop@gmail.com  ali na telefon 07/4962-145 ali 041/566-230 o odstopu od pogodbe za kar mu ni potrebno navesti razloga za vračilo blaga. 14 dnevni rok za odstop od pogodbe začne teči naslednji dan po dnevu prejetja/dostave naročenega blaga. Ob odstopu od pogodbe izpolnite Obrazec za uveljavljanje pravice potrošnika do odstopa od pogodbe in za vračilo ali zamenjavo blaga, ki ga najdete tukaj.
Če je kupec od pogodbe odstopil, mora blago nepoškodovano, nenošeno, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini na svoje stroške odposlati ali dostaviti podjetju najkasneje v 14 dneh po sporočilu, da od pogodbe odstopa. Vsa vračila se pošiljajo na naslov:
NI TRADE D.O.O.
spletna trgovina Peperutka
Obrtna ulica 11,
8257 Dobova 
Kupec sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Podjetje blaga ni dolžno sprejeti, če je blago uničeno, ponošeno, pokvarjeno ali (delno) izgubljeno. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. 
Ob vračilu izpolnite reklamacijski obrazec s katerega dobimo vaše osebne podatke in številko transakcijskega računa, kamor želite, da vam vrnemo kupnino. Po vrnitvi nerabljenega in nepoškodovanega blaga v originalni embalaži in obrazca, vam bomo v 7 delovnih dneh po prejemu blaga vrnili kupnino. 
Pri odstopu pogodbe, kjer je bila koriščena koda za popust ali promocijska koda, se to upošteva kot popust in se ne vrne kupcu. Znesek, ki ga kupec dobi nakazan na TRR je znesek, ki ga je vplačal.
 
MENJAVA BLAGA 
Ob ugotovitvi, da vam velikost/barva naročenega izdelka ne ustreza, ga brez težav zamenjamo za ustrezno velikost/barvo.  V priložen Obrazec za uveljavljanje pravice potrošnika do odstopa od pogodbe in za vračilo ali zamenjavo blaga (tukaj) vpišete artikel, ki ga želite zamenjati in velikost/barvo za katero ga želite zamenjati. V tem primeru stroške pošiljanja krije kupec, izdelek pa mora biti vrnjen nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži. Navodila za izpolnitev obrazca najdete na koncu reklamacijskega obrazca. V sliki spodaj je ponazorjeno kje v e-obvestilu najdete podatke potrebne za menjavo proizvoda: 
 
REKLAMACIJA 
Če ste prejeli izdelek, ki ne ustreza vašemu naročilu ali izdelek z napako nas o tem takoj obvestite na e-mail naslov peperutkashop@gmail.com  ali na telefon 07/4962-145 ali 041/566-230.
Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda. Prosimo, da kupec izpolni Obrazec za uveljavljanje pravice potrošnika do odstopa od pogodbe in za vračilo ali zamenjavo blaga, ki ga najde tukaj, in ga izpolnjenega priloži blagu. Prav tako priloži kopijo originalnega računa. Blago s kopijo računa in obrazcem pošljite 
na naslov:
NI TRADE D.O.O.
spletna trgovina Peperutka
Obrtna ulica 11,
8257 Dobova 
Ponudnik bo najkasneje v 8 delovnih dneh po prejemu reklamiranih izdelkov rešilo zahtevek in podalo tudi pisni odgovor. 
Če je prišlo do poškodbe blaga med dostavo, izdelek takoj reklamirajte oz. se obrnite na dostavno službo, ki vam je blago dostavila, istočasno pa o tem obvestite tudi nas na e-mail naslov peperutkashop@gmail.com  ali na telefon 07/4962-145 ali 041/566-230.
 
Ponudnik Ni trade d.o.o. odgovarja za stvarne napake (opredeljene stvarne napake v naslednjem odstavku) kupljenih izdelkov v spletni trgovini peperutka.si. 
OPREDELITEV STVARNE NAPAKE:
  • če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
  • če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
  • če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
  • če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila. 
NAZAJ NA VRH